Vacatures Orthodontie Assistente

Enthousiaste orthodontie assistente m/v gezocht voor gerenommeerde orthodontiepraktijk in Den Haag.

Wil jij graag werken bij de meest gerenommeerde orthodontiepraktijk van Den Haag? Wil jij patiënten helpen volgens de nieuwste behandelmethoden en jezelf verder ontwikkelen op het gebied van orthodontie? Geef jij de patiënt de best mogelijke behandeling om tot een duurzaam eindresultaat te komen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wegens de groei en uitbreiding van het SmileDesigner team, zijn wij op zoek naar een:

Enthousiaste orthodontie assistente m/v

SmileDesigner is een gerenommeerde orthodontiepraktijk in Den Haag onder leiding van orthodontist Dr. Christina von Massow. Wij zijn specialist op het gebied van traditionele beugels, Invisalign en de linguale beugel, waarbij de slotjes aan de achterkant van uw tanden geplaatst worden. Orthodontist Dr. Christina von Massow is gespecialiseerd in deze linguale beugel en heeft, als een van de zestig in de hele wereld en de enige in Nederland, hiervoor een Master behaald. Daarnaast staat SmileDesigner in de top 3 van vertegenwoordigers voor de Invisalign beugel. Met onze twee moderne praktijken zijn wij een van de grootste aanbieders van orthodontische behandelingen regio Den Haag en Westland. Naast de tevredenheid van patiënten, is ons succes ook zichtbaar in ons groeiend aantal patiënten.

Bij SmileDesigner stellen wij dagelijks behandelplannen voor onze patiënten op om een ‘perfect smile’ te realiseren. Dit doet Dr. Christina von Massow niet alleen, naast haar staat een professioneel team van orthodontisten, tandartsen en assistentes en heeft Dr. von Massow regelmatig contact met artsen en chirurgen uit Nederland om orthodontie behandelingen van hoge kwaliteit te waarborgen. Wil jij onderdeel uitmaken van dit professionele team? Lees dan snel verder!

Herken jij jezelf in de volgende zaken?:

 • Jij bent al even werkzaam als orthodontie assistent of tandartsassistente en wilt graag verder ontwikkelen binnen de orthodontie;
 • Jij vindt het veelzijdige werk als assistente leuk en deinst niet terug voor assistentie aan de behandelstoel, het maken van röntgenfoto’s, het gebruik van onze praktijksoftware en het telefonisch bedienen van de klant;
 • Jij kent een hoog niveau van persoonlijke betrokkenheid en teamwork, je neemt verantwoordelijkheid en kunt zowel goed alleen werken als in teamverband;
 • Jij weet als geen ander empathie te tonen voor de patiënt en zijn/haar familieleden;
 • Spreekt vloeiend Nederlands en Engels (overige ‘extra’ talen naast NL en ENG zijn zeer welkom);

Denk jij bij deze punten: Ja dat ben ik! Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief, CV en certificaten in elektronische vorm op dit e-mailadres.

Wat kun je van ons verwachten?;

 • Een werkplek waar jij je optimaal kunt ontwikkelen als professional;
 • Je ontvangt een basistraining op maat, die je meteen goed van start helpt om te werken voor SmileDesigner;
 • Je komt te werken in een internationale omgeving;
 • Een krijgt een aantrekkelijke salaris met regelmatige salarisaanpassingen;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Je komt te werken in een toegewijd team met een vriendelijke werksfeer;

SmileDesigner staat garant voor behandelingen van hoogwaardige kwaliteit met een duurzaam eindresultaat. Daarom zijn wij op zoek naar de allerbeste assistentes om onze orthodontisten te ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden. Ben jij die enthousiaste orthodontie assistente of  tandartsassistente die zichzelf als professional wil ontwikkelen binnen een gespecialiseerd team?

Stuur jouw sollicitatiebrief, CV en certificaten in elektronische vorm