LingualSystems SmileDesigner
Smiledesigner Onzichtbare Incognito Behandeling

Linguale beugel

Wilt u een echt onzichtbare beugel?

Dan bent u bij SmileDesigner® aan het juiste adres. Wij zijn de meest gerenommeerde praktijk voor linguale beugels, met het grootste aantal behandelingen in Nederland. U wordt er behandeld door dr. Christina von Massow, een van de meest ervaren specialisten op het gebied van linguale beugels. Bespreek met haar uw op maat gemaakte en individuele behandelplan en leer de verdere voordelen van een linguale beugel kennen.

Onzichtbaar

Het systeem is vrijwel onzichtbaar en vormt daarmee een optimale oplossing voor patiënten voor wie een zichtbare orthodontische behandeling om professionele of persoonlijke redenen geen optie is. U hoeft nooit meer iemand uit te leggen waarom u voor een tandcorrectie hebt gekozen en u kunt uw spontane glimlach behouden.

Een breed behandelingsspectrum

In het algemeen geldt: De onzichtbare beugel vormt een echt alternatief voor traditionele slotjes beugels, doordat deze het hele behandelingsspectrum bestrijkt.

Precisie door handwerk

De linguale beugel is conform Duitse kwaliteitsnormen met de hand gemaakt door gespecialiseerde tandtechnici van de firma DW Lingual Systems. Zo wordt voor elke patiënt een individueel WIN-beugel gemaakt. Dit leidt tot een hogere precisie van de beugel en daarmee tot een perfect behandelresultaat.

Minder risico’s

Bij een slotjes beugel aan de voorkant van de tanden kan er in geval van slechte mondhygiëne ontkalking ontstaan, met als gevolg witte vlekken op de tandoppervlakken rond de beugel. Dit is onmogelijk met de linguale beugel, doordat de buitenkant van de tandoppervlakten vrij blijft. Uit een recente wetenschappelijke studie blijkt dat het risico op het ontwikkelen van een voorstadium van cariës als gevolg van de behandeling bijna vijf keer lager voor linguale beugels dan voor de traditionele slotjes beugel. Zodoende is de linguale beugel het beste voor uw tanden.

1 week ago

Vandaag zijn wij geopend op beide locaties, ook telefonisch zijn we bereikbaar.

2 weeks ago

Vrolijke dierendag !! 🐾

3 weeks ago

Vaak krijgen wij de vraag om ons email adres, deze hebben wij echter niet. Wij zijn telefonsich ... See more

4 weeks ago
Foto's uit het bericht van Smile Designer

Wij feliciteren Christina !
Als enige in Nederland is zij geslaagd voor de Master of science ... See more

1 month ago

Fijne prinsjesdag !

Wij zijn gewoon geopend 😄 En wat zijn jullie plannen ?

1 month ago

Wij wensen alle scholieren veel plezier en succes!

1 month ago

Wist je dat vitamine D goed is voor botten, spieren maar ook voor het gebit? Dus extra genieten van ... See more

2 months ago

Onze zomervakantie zit er op,

Vanaf morgen zijn wij weer bereikbaar zoals jullie van ons gewend ... See more

2 months ago

Vragen uurtje 😄

Welke locatie is voor jou het fijnst om te komen voor de afspraken ?

« 1 of 7 »