Kennisbank

Waarom kiezen voor een geregistreerde orthodontist?

Waarom kiezen voor een geregistreerde orthodontist?

Zoals je waarschijnlijk weet bieden veel tandartsen tegenwoordig ook orthodontische behandelingen aan. In dit artikel leggen we de verschillen tussen een tandarts en orthodontist uit en laten we u zien waarom het altijd verstandig is te kiezen voor een geregistreerde orthodontist. Een orthodontist is een expert die gespecialiseerd is in de diagnose, preventie en behandeling van scheefstaande gebitten en asymmetrieën in het gezicht.

Lees meer
De beste redenen voor orthodontie behandeling

De beste redenen voor orthodontie behandeling

De glimlach van een persoon is een van de eerste dingen die we opmerken als we iemand begroeten. Het is hoe we ons elkaar herinneren en hoe we met elkaar omgaan. Vertrouwen op je glimlach kan je leven ten goede veranderen. Daarom is het zo belangrijk om een orthodontist te raadplegen om uw gezondste en aantrekkelijkste glimlach te krijgen. Met een gelijkmatige stand van uw gebit kunt u uw gebit beter reinigen en blijft uw tandvlees gezonder.

Lees meer
Wanneer kun je met een kind naar de orthodontist?

Wanneer kun je met een kind naar de orthodontist?

Wist u dat jonge kinderen met een scheef gebit of malocclusies door een orthodontist moeten zouden onderzocht als ze ongeveer 7 tot 8 jaar oud zijn? En wist u ook dat er geen verwijzing nodig is om naar een orthodontist te gaan? Als u “Nee” hebt geantwoord, maakt u dan geen zorgen, u bent niet alleen! De meeste ouders zijn een beetje in de war als het gaat om het begrijpen van orthodontie.

Lees meer

Lees meer over onze soorten behandelingen