Informatie Patienten Corona

Waarom is het veilig om weer naar Smile Designer te komen?

Zoals u wel bekend zou zijn hebben wij bij Orthodontiepraktijk Smile Designer onze orthodontische behandelingen vanaf 16 maart t/m 27 april beperkt tot uitsluitend urgente spoedzorg. In deze tijd zijn wij bezig geweest met het aanpassen van de praktijk om vanaf 28 april de behandelingen te kunnen uitbreiden naar ook noodzakelijke zorg.

Welke behandelingen kunnen wij vanaf 28 april gaan uitvoeren?

Wij kunnen alle behandelingen weer op gaan pakken vanaf 28 april. Wij nemen zelf contact met u op om een afspraak in te plannen.

Wat zijn de maatregelen die wij in de praktijk hebben genomen?

Onze praktijken zijn ISO 9001 gecertificeerd en wij hanteren hoge hygiëne protocollen. Daarbij zijn de richtlijnen van de RIVM en de overheid voor ons leidend in de manier waarop wij de praktijk en de behandelingen hebben ingericht. Dit zijn de aanvullende hygiëne protocollen die wij doorvoeren in de praktijkruimte en behandelkamers om daarmee zowel voor u als voor onze medewerkers een optimale bescherming te garanderen:

  • De wachtkamer wordt vooralsnog enkel gebruikt in bijzondere omstandigheden en op aanwijzing van een van onze baliemedewerkers. We verwachten dat u precies op het afgesproken tijdstip de praktijk binnen komt zodat u gelijk in de behandelkamer plaats kunt nemen.
  • Voor de balie hangt een plastic scherm.
  • In de behandelkamers hanteren wij een strikte ontsmetting en schoonmaak procedure voor na elke behandeling.
  • Wij hanteren een aangepast rooster wat ervoor zorgt dat wij maar met twee behandelkamers tegelijk werken. Hierdoor zijn er 50% minder patiënten en assistenten in de praktijk aanwezig.

Wat betekent dit voor u als patiënt wanneer u voor een afspraak bij ons bent?

  • Wij vragen u precies op tijd te komen in verband met gesloten wachtkamer.
  • Wij zullen bij de ingang u desinfectie producten aanreiken om u handen te desinfecteren. Ook zullen wij uw temperatuur meten en vragen om een kleine vragenlijst in te vullen.
  • U word door een assistente ontvangen en zo snel mogelijk naar de juiste behandelkamer gebracht.
  • U dient te tanden thuis goed te poesten voorafgaand aan de afspraak.
  • U mag alleen als patiënt naar binnen. Eventuele familieleden moeten buiten wachten.
  • U kunt geen gebruik maken van het toilet.

Met al deze maatregelen zijn wij overtuigt, u en onze medewerkers het maximaal haalbare bescherming te kunnen bieden tijdens het bezoek aan onze praktijk in deze uitzonderlijke situatie.

Alvast bedankt voor u medewerking.

Met vriendelijke groet,
Team Smile Designer