Invisalign

  • Transparante beugel
  • Diamond II status 46% korting op technische kosten
  • Top 3 in Nederland

SmileDesigner is de meest toonaangevende Invisalign-specialist in de regio Den Haag en is specialist op het gebied van esthetische beugels. Dankzij onze jarenlange ervaring en de modernste technologieën kunt u bij ons terecht voor een succesvolle Invisalign-behandeling. In Nederland is SmileDesigner een van de top 3 vertegenwoordigers van de Invisalign beugel.

Wat zijn de voordelen van een Invisalign beugel?

Dankzij de transparante Invisalign aligners is de beugel nauwelijks zichtbaar.

Comfortabel

De gladde oppervlakten van de Invisalign aligners sluiten perfect op de tanden aan en zorgen voor een milde tandbeweging. Hierdoor maken ze een behandeling mogelijk die minder pijnlijk wordt ervaren, zonder storende haakjes of draden.

Geen beperkingen bij het eten

Doordat de Invisalign aligners verwijderbaar zijn, hoeft u zich bij het eten niet te beperken. Met een traditionele beugel daarentegen dient u echter hard en kleverig voedsel te vermijden. Verder kan het bij vaste beugels gebeuren dat een deel van de beugel beschadigd raakt door het eten van harde dingen.

Minder afspraken

Door de aard van de Invisalign aligners en de wekelijkse wisseling van de aligners zijn er vrijwel geen noodgevallen. Dit is anders met traditionele beugels. Onzorgvuldig eten kan ertoe leiden dat delen van het vaste beugel losraken of uitsteken, waardoor een spoedafspraak noodzakelijk wordt. Verder zijn de afspraken bij aligner-behandelingen minder frequent en duren deze slechts kort. U kunt dus beter plannen en besteedt minder tijd aan Invisalign-behandelingen.

Eenvoudige mondhygiëne

Doordat de aligners uitneembaar zijn, kunt u uw tanden blijven verzorgen zoals u gewend bent. U maakt uw tanden schoon zoals altijd en zet daarna eenvoudig uw Invisalign Aligners opnieuw in. Bij traditionele beugels is het echter noodzakelijk om de tanden na elke maaltijd grondig te poetsen met verschillende tandenborstels, om cariës en ontkalking te voorkomen. Dit is omslachtig en tijdrovend.

Invisalign-SmileDesigner-home
invisalign diamond provider
SmileDesigner-Aligner-Article
Invisalign Virtual Care
Invisalign-App
Invisalign Virtual Care

Met onze Invisalign Virtual Care-app kunnen we uw voortgang volgen. We geven patiënten het startpakket met een wanghouder en instructies. Nadat de Invisalign-app is gedownload, wordt u gevraagd om regelmatig foto’s te uploaden die we vanuit ons kantoor kunnen controleren. We hebben zoomafspraken met onze invisalign-patiënten, zodat we de voortgang kunnen controleren.

Invisalign

Is een Invisalign-beugel altijd mogelijk?

Nee, een Invisalign-beugel is niet altijd mogelijk. Wilt u weten of het bij u mogelijk is? Dan kunt u een afspraak in de praktijk inplannen.

Is Invisalign echt onzichtbaar?

Dankzij de transparante Invisalign-aligners is de beugel bijna onzichtbaar.

Moet ik ook elastieken dragen bij een Invisalign-beugel?

Ja, als we de stand van de kaken willen aanpassen, zullen er ook bij de Invisalign-beugel elastieken gedragen moeten worden.

Lees onze artikelen

Wilt u meer weten over Invisalign en benieuwd of deze beugel bij jou past?